bultmönster.nu

Hyra bil i Sverige
Hem > Hyra bil i Sverige

Hyra bil i Sverige

Att hyra bil i Sverige kan vara ett miljövänligt alternativ som gör att du lättare väljer bort onödiga bilresor i vardagen, men ändå har tillgång till en bil när du vill ha det. Att hyra bil kan du göra till exempel om du ska åka någonstans där det inte finns bra kollektivtrafik, inför en semester, eller om du av andra anledningar har ett tillfälligt behov av en bil.
Hyra bil Stockholm
Biluthyrning Skellefteå
Hyra bil Mjölby
Biluthyrning Lund
Hyra bil Göteborg
Biluthyrning Karlstad
 

 

 

 

 

 

Vill du hyra bil i Stockholm? Mabi.se erbjuder prisvärd biluthyrning i Stockholm. De ger dig möjlighet att hyra bil på hela 150 olika orter i landet. Du kan räkna med hög kvalitet, stort säkerhetstänk och bra service när det är dags att hyra bil i Stockholm.Whizcars är en biluthyrningsfirma som erbjuder internationell biluthyrning online. Där kan du hitta bästa erbjudandena om du är intresserad av biluthyrning i Skellefteå. Det kan finnas lokala företag anslutna till nätverket för biluthyrning i Skellefteå.Dags att hyra bil i Mjölby? Hos Bilhallen Mjölby kan du smidigt hyra en bil, men även köpa bil eller få hjälp med reparation. Det går att välja elbil. Är du ute efter biluthyrning i Mjölby får du här en lokal aktör som erbjuder heltäckande service.Folkes biluthyrning i Lund har lång erfarenhet av att hyra ut bilar. Du kan hitta släp, stora flyttbilar och små personbilar. Bilarna och släpen är alltid nya, fräscha och i gott skick. För att den senaste teknologin ska finnas i bilarna är deras bilar inte är äldre än ett år.Om du vill hyra bil i Göteborg kan Mabi.se vara ett alternativ som är värt att kolla. En av deras styrkor är god tillgänglighet, med flera stationer i landet. Mabis biluthyrning i Göteborg har bra priser och du kan räkna med att få den service du behöver.Hos Hyrbilar i Karlstad AB kan du välja om du vill hyra en tjänstebil, om du vill ha vanlig biluthyrning eller om du önskar en elbil. Du kan hyra både för en längre och en kortare tid. Det här är ett alternativ för biluthyrning i Karlstad som har ett brett utbud av olika bilar.
 

 

 

 

 

 

Hyrbilen är en nationell kedja som förenar över 60 lokala biluthyrare. Uthyrare som tillhör Hyrbilen finns bland annat i Solna, vid Fridhemsplan och i Upplands Väsby. Hyrbilen erbjuder fräscha bilar som alltid har den senaste tekniken och de är noga med att hålla låga priser. Det finns bilar av olika märken, modeller och storlekar.Hos Drivecenter biluthyrning hittar du bilar för yrkeslivet, och framför allt bilar som tål krävande miljöer. Behöver du hyra en bil för att använda inom gruvindustrin eller på ett bygge är det här rätt ställe att vända dig till. Med Drivecenter biluthyrning kan du få en kostnadseffektiv lösning för din verksamhet.Bocubo är en internationell lösning för biluthyrning, där du kan söka efter bilar att hyra i hela världen – bland annat i Mjölby. Skriv in var du vill hyra en bil och vilka datum det gäller och gör din sökning. När du hyr via Bocubo är det fri avbokning, ingen avgift för kortbetalning och du kan ändra din bokning utan extra kostnad.Eriks biluthyrning är en lokal satsning i Lund, med tanken att erbjuda en hög nivå av service och ett pris som står sig i konkurrensen med alternativen. Idag finns uthyrning även i Arlöv. De hyr ut lite äldre bilar och kan på så sätt hålla nere priserna, dock kommer du alltid hyra bilar i gott skick. Budget är ett internationellt företag för biluthyrning. Det finns ca 70 kontor i Sverige. Du kan hyra vanliga personbilar, elbilar, hybridbilar, minibussar, lastbilar, skåpbilar med mera. Långtidsuthyrning är möjlig och vill du hyra bilen på ett ställe och lämna den på ett annat går det bra. . Den första Avis-bilen hyrdes ut redan 1946. Det var i Detroit och efter det har företaget växt sig till ett av de allra största i världen. Hos Avis kan du hitta en hyrbil som passar dig, oavsett om du vill ha en bil under en kort tid eller under en längre tid, och oavsett vad det är för slags bil du letar efter. För längre hyrtid finns ”minilease” som är för minst en månad. För att kunna hyra en bil behöver du vara minst 19 år. 
 

 

 

 

 

 

Specialistuthyrning Stockholm är ett företag för biluthyrning som erbjuder det lilla extra. Det är dit du ska vända dig om du vill ha en vacker retrobil till bröllopet, en limousine till ditt event eller en bil med chaufför för ett särskilt tillfälle. De har landets bredaste utbud av bilar för speciella tillfällen. Kayak är en sökmotor för resor men du kan även hitta hyrbilar. Du får upp sökresultat från flera uthyrare som gör det lätt att jämföra olika alternativ och välja mellan dem. Det smidiga med Kayak är att det är en sida som inte bara har bilar i Sverige utan även andra delar av världen.Holiday cars är en tjänst som passar perfekt om du vill hyra en bil för semestern. Via Holiday cars kan du hyra en bil på mer än 30 000 olika platser i världen, och de förslag du får upp förslag från 800 olika leverantörssajter. Ett smidigt sätt att jämföra biluthyrning.Sixt är en biluthyrning som finns i mer än 100 olika länder. Det är möjligt att hyra bil, lastbil eller en bil för ett företag. Du kan välja mellan olika storlekar och modeller, och alltid hitta något som är i din prisklass. Vill du hämta bilen på ett ställe och lämna den någon annanstans kan du enkelt göra det. Olivedals biluthyrning är ett familjeföretag där den personliga kontakten är viktig. De erbjuder personbilar, bussar och lastbilar för uthyrning. De har bland annat en korttidshyra på två timmar och då ingår 25 km körning. Det finns även en korttidshyra på fyra timmar.
 
Europcarär ett av de ledande uthyrningsföretagen i Europa, och de har hyrbilar i alla storleksklasser. Du kan hyra en bil en eller flera dagar, och du kan också hyra bil för en vecka eller en längre period. För att det ska gå att hyra från Europcar behöver du vara 26 år eller äldre. 

Vanliga frågor om hyra bil

Vad kostar det att hyra bil?

En genomsnittlig kostnad för att hyra bil är 529 kronor per dag eller 3702 kronor per vecka. Vad det kostar att hyra bil kan dock variera väldigt mycket beroende på vad det är för bil du hyr och vilket företag du hyr bilen av. Vill du hyra bil för en längre tid, som under en månad, blir kostnaden per dag lägre. Vill du hyra bara under några timmar blir priset dyrare, om du ser till kostnad per timme.

Hur gammal måste man vara för att hyra bil?

Hur gammal måste man då vara för att få lov att hyra bil? I stort sett alla som hyr ut bilar kräver att du ska vara 18 år för att kunna hyra en bil. I vissa fall kan det finnas en högre åldersgräns, men det normala är att det är 18 år som gäller. För att veta exakt vilka villkor som gäller behöver du kolla hos det företag du vill hyra av.

Kan man lämna hyrbil på annan ort?

Hyr du en bil av en firma som finns på flera håll i landet kan det vara möjligt att hyra bilen på ett ställe och lämna tillbaka hyrbilen på annan ort. Det är inte alltid det går att göra så, och alla firmor finns inte utspridda över landet. När alternativet finns kan det innebära att du får betala en extra kostnad för att inte lämna tillbaka bilen där du hyrde den.

Kan man övningsköra med hyrbil?

Det går bra att övningsköra med hyrbil. Det som är viktigt att veta är att det är den som är handledare vid övningskörningen som måste vara den som hyr bilen. Du behöver också se till att en extra förare registreras vid uthyrningen, så att försäkringar och andra villkor för uthyrningen gäller. Det krävs dessutom ett giltigt tillstånd för övningskörning.